Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NOTIMPREGNERING


 

NOTORIUS A

Notorius A er vårt standardprodukt og inneholder 20% dikobberoksid som eneste virkestoff. Fargen er rødbrun ved utsett, men blir lys gul etter et par uker i sjøen. Den lyse fargen gjør det lett å se noten og enklere oppdage påslag eller groe som har drevet inn i noten. Avhengig av når på året og hvor i landet noten settes ut, vil produktet ha en varighet på 3-9 måneder.

  

NOTORIUS I, II og III

Notorius I, II og III er våre kraftigste og beste produkter på markedet. Disse produktene inneholder fra 17 til 20% dikobberoksid og fra 1,5 til 1,8% kobberomadine. Notorius I er rødt, Notorius II og III er rødbrunt ved utsett og blir gult etter en tid i sjøen. Den gjennomsnittlige forventede varigheten av produktene er fra 6-9 måneder gjennom groesesongen på Vestlandet i Norge. Flere av nøtene som er impregnert med disse produktene har blitt stående uten spyling i ett år på noen av de mest utsatte lokalitetene. 

  

NOTORIUS CONCENTRATE

Dette er en variant av Notorius III utviklet for markedet i Chile. Produktet er et konsentrat som tilsettes 50% vann i volum før bruk, og er laget som et konsentrat for en mer effektiv logistikk. Produktet er rødbrunt og blir gult etter en tid i sjøen. I Chile har produktet vist en gjennomsnittlig varighet på 6-9 måneder gjennom 2016 og 2017. 

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn